Team

Annemiek Linde

In 2007 cum laude afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna zij een drietal jaren naast het werk in een algemene praktijk werkzaam was als tandarts-docent in het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde. Vervolgens heeft ze de opleiding tot tandarts maxillofaciale prothetiek gevolgd in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Haar speciale interesse ligt in de uitgebreide restauratieve en esthetische tandheelkunde. Zij brengt dit soort behandelingen ten uitvoer in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde van het Martiniziekenhuis in Groningen waar zij 1 dag per week werkzaam is. Hier worden uitsluitend patiënten op verwijzing van hun huistandarts behandeld.

Pieter Beekwilder

Zonder een goede tandtechnicus kan geen optimaal werk geleverd worden. Pieter rondde zijn opleiding aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek, waar hij tevens zijn specialisatie in kroon- en brugwerk volgde, af in 2006. Hij heeft in zijn opleidingsjaren ervaring opgedaan in diverse tandtechnische laboratoria. Na zijn specialisatiejaar ging hij werk vervaardigen voor een grote internationale kliniek voor esthetische tandheelkunde. Van 2007 tot 2012 was hij werkzaam als tandtechnicus kroon- en brugwerk in het Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Eind 2012 startte hij zijn eigen tandtechnisch laboratorium ‘Crown Affairs’ alwaar hij nu het grootste deel van zijn werkzaamheden uitvoert.

Kelly Stooker

Kelly is zeer breed opgeleid en georiënteerd. In de tandartspraktijk is zij zowel aan de stoel als op administratief gebied werkzaam. Ze is ook opgeleid voor het uitvoeren van preventieve tandheelkundige behandelingen, zoals gebitsreiniging en sealen. Naast het werk in de praktijk is Kelly opgeleid tot orthomoleculair voedingsdeskundige. Zij kan haar kennis over voeding en tandheelkunde perfect combineren in de tandartspraktijk en patiënten hier uitgebreid over informeren.

Volg ons:

Bezoek ons:

Schaperstraat 16a
7942 AR Meppel

Bel of mail ons:

bel: 0522 - 215013
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.